L

Haneseth Energi AS


Besøksadresse: 
Terminalvegen 21,
8624 Mi i Rana

Postadresse:
Terminalvegen 21,
8624 Mi i Rana

Daglig Leder:
Navn: Øyvind Brattland
Tlf:  +47 957 78 144
E-mail: oyvind.brattland@haneseth.no

w

Om oss

Haneseth energi AS har sin opprinnelse fra Minikraft as stiftet i 2002. Våren 2017 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen.

08.12.201610:12 Tommy Børli

Haneseth energi AS jobber med salg og service av elektro og mekaniske installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektromekaniske installasjoner i industri, fiskeoppdrett, kraftanlegg, høy og lavspent.
  • Ventiler, Turbiner, generatorer og tappeluker
  • Automasjonsanlegg
  • Tilstandskontroll på maskiner og elektrisk utstyr
  • Driftsleder for høyspenningsanlegg
  • O/M- Drift og vedlikeholdsavtaler for kraftverk

Pr tiden er vi 11 stk. motiverte medarbeidere og 4 servicebiler som er klar for oppdrag. Ingen jobb for liten, ingen for stor. Vi prøver å etterstrebe vårt motto "Som Avtalt" der du som kunde skal få det som forventes

Vi har kontor i Mo i Rana, og vi server kunder i hele landet.

Om Haneseth Gruppen:

Haneseth Gruppen er en slagkraftig Nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon, kommunikasjon og sikkerhet. Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge med vår tilstedeværelse fra Mo i Rana i sør til Kirkenes i Nord. Vi er pr i dag rundt 300 ansatte og er en av Nord Norges største aktører innen fagområdene. Våre øvrige lokasjoner finner du på www.haneseth.no eller gå på Hovedsiden.

Haneseth har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor elektroinstallasjoner og vedlikehold.

Haneseth er også autorisert kabel-tv installatør, teleinstallatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi utfører arbeider for bl.a. Vakt Service, Forsvaret, Tomra, Sønnico, Telenor, Canal Digital, NorNett, Signal, ISS og Universitetet i Nordland.

Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon og elektriker og har i dag flere lærlinger innenfor begge områdene.