Om oss

Haneseth Energi AS har sin opprinnelse fra Minikraft AS stiftet i 2002. Våren 2017 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen.

Haneseth energi AS jobber med salg og service av elektro og mekaniske installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektromekaniske installasjoner i industri, fiskeoppdrett, kraftanlegg, høy og lavspent.
  • Ventiler, Turbiner, generatorer og tappeluker
  • Automasjonsanlegg
  • Tilstandskontroll på maskiner og elektrisk utstyr
  • Driftsleder for høyspenningsanlegg
  • O/M- Drift og vedlikeholdsavtaler for kraftverk

Pr tiden er vi 21 stk. motiverte medarbeidere og 6 servicebiler som er klar for oppdrag. Ingen jobb for liten, ingen for stor. Vi prøver å etterstrebe vårt motto "Som Avtalt" der du som kunde skal få det som forventes

Vi har kontor i Mo i Rana, og vi server kunder i hele landet.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Elektriker. Foto.